Sivut

taustakuva

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesäkassivaihto 2014

Heidin Hullutuksia -Blogin kesäkassivaihdon tuotokset ovat nyt liikkuneet tekijältä toiselle, mie sain hirmu hienon ja huolellisesti tehdyn kassin Ertzulta Ertzulin hullutukset - blogista! Postissa yllätyin kun paketti oli niin painava! Ihmettelin mitä siellä voi olla. Kassi on virkattu matonkuteesta kuulemma ilman ohjetta, ja on tosi tukeva ja kestävän oloinen.Tällainen paketti lähti  Langanpäitä -blogin Ixulle. Toiveväreinä oli mm. mustaa ja keltaista, samoja värejä joita olin omaankin toiveeseeni laittanut! Tätä kassia oli ilo tehdä, vähänkuin olisin itselleni tehnyt omista lempiväreistäni :)

  


Pari vaihekuvaakin muistin ottaa, kassi on koottu kolmesta isosta neliöstä, jotka tein tällä ohjeella (simple solid granny square). Neliön ohjetta lukuunottamatta kassi on sooloiltu kasaan ilman ohjetta. Kiinnitystä varten ompelin putkimallisen napin laukun suulle.

3 kommenttia:

  1. Kiva kun kassi kelpasi, pähkäilin mistä kassin teen kun ei löytynyt langoista toive värejä..hih..värejä mistä et tykännyt kyllä löytyi..
    Sitten muistin mullahan on harmaata ja mustaa trikookudetta ja ei muuta kuin koukku käteen ja siitä se lähti

    VastaaPoista
  2. Ihania kasseja on täällä molemmat, tuo alempi on niin helpon näköinen kun vain osais tehdä mutta kun kutominen ei oikein mun juttua ja virkkausta osaan vain vähän :/

    VastaaPoista