Sivut

taustakuva

perjantai 16. toukokuuta 2014

Lanka joka ei koskaan lopu.

Ostin viime kesänä jossain mielenhäiriössä (alennushuumassa?) kolme 100g kerää, Novitan Puro Batik -lankaa, että onpas hianon väristä!

Aloin innolla tekemään novitan ohjeella huivia, joka on batik langalle vartavasten tehty.. Eihän siitä hyvä tullut, liian harva, rumanväristäkö tää lanka olikin oho.. Miksi ihmeessä oon ostanu tän väristä lankaa!? Eikun purkuun! Seuraava kokeilu oli Mooglyn Artfully simple infinity scarf, näytti ihan kivalta mutta huivista tuli taas liian lörö ja pitkä.. +edelleen ruman värinen. Purkuun taas! Kun huivien suhteen oli luovutettu, tein langasta yhden tawashi pesimen kylppäriin välityönä...

Sitten tulikin kevät ja kesäkassien vuoro, löysin hauskan näköisen ja helpon ohjeen täältä (Summer Sling Tote by Priscilla Hewitt), joka valmistui ihan hujauksessa. Kaikki näytti menevän hyvin siihen asti kun kiinnitin hihnan laukun sivuihin.. laukun suusta tulikin liian iso, tavarat olisi tippuneet sieltä ulos. Virkkasin hihnat myöskin liian tiukkaan, alkoi pykimään.. Purkuun vielä kerran!Tuossa vaiheessa oli vielä yksi koskematon kerä lankaa jäljellä, josta tein tossut tällä Dropsin ohjeella. Näistä tuli ihan kivat kesätossut!Purkulangoista sitten uutta kesäkassia tekemään, löysin tämän Golightly Tote -kassin ohjeen joka olikin passeli itseraidoittuvalle langalle, ja valmistui tosi nopeasti.  JES!Väristä huolimatta täytyy kyllä myös kehua. Lanka on pysynyt purkujenkin jälkeen uudenveroisena, laadukasta tavaraa on :) Veilä sitä jäi vajaa kerä, n. 50g. Mitäs tästä keksisi?
mikään lanka ei ole poltellut näin häiritsevästi käsissä varmaan ikinä.. :D ja älkää käsittäkö väärin, en todellakaan ole yleensä näin pakkomielteinen mistään! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti