Sivut

taustakuva

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulukortit 2012

Joulukorteista tuli tänä vuonna musta-valkoisia punaisella yksityiskohdalla.


 
Teinkin tällä kertaa taitoksen kortin yläreunaan. Söpöt porokuviot hamstrasin jo viime joulun alennusmyynneistä. Leimasinmustetta en viitsinyt ostaa kortteja varten, vaan käytin samaa sormiväriä joilla leimasin joulupaperin kuviot :D hyvin toimi! Sisälehdelle tulee vielä mustalle paperille hyvän joulun toivotukset ja terveiset valkoisella maalitussilla kirjoitettuna.
Mie en todellakaan ole mikään korttiaskartelija, teen vaan kerran vuodessa nämä joulukortit. Kaikki on vähän erilaisia, eikä se miun mielestä ole niin justiinsa x)


Materiaalit:
- luonnonvalkoista ja mustaa kartonkia
- valkoista sormiväriä
- kulmaleimasin
- huovutusvillaa
- puukuviot
- mustaa paperia
- valkoinen maalitussi
- kohotarroja ja liimaa
Vielä mahtuisi pari tonttua mukaan joululahjavaihtoon, ilmoittaudu viimeistään huomenna! :) Lahjavaihdosta lisätietoa täällä.  Kaikki blogilliset ovat tervetulleita osallistumaan. 
Laitan osallistujille sähköpostia 7.12.

Minua on arpaonni suosinut parikin kertaa tällä viikolla, eilen posti toi tullessaan ihanan korutarvikepaketin Helmiltä Simplicity blogista ja voitto napsahti myös Outiriinan blogista.
Näin ihania juttuja löytyi Helmin paketista (löytyi sieltä suklaatakin, mutta se taisi jo hävitä parempiin suihin)

Näistä keramiikkahelmista täytyy ainakin tehdä rannekoru ihan itselle! Ihania palluroita.2 kommenttia:

  1. Taiteelliset ja hienostuneet kortit Sinulla :) Tykkään taas kerran aikaansaannoksistasi - vaihtoihin en uskalla lupautua, koska aika menee nyt tiukille, mutta kiva idea : )

    VastaaPoista
  2. Kiitos Meke! Kauheasti olisi vielä jouluksi tekemistä, lähes kaikki lahjat meinasin itse tehdä.. Loppukiri! Meillä onkin nyt sopiva pikku porukka lahjavaihdossa mukana, silti pitää tonttujen vähän kiiruhtaa että ehtii kaikille lahjat matkaan ajoissa :)

    VastaaPoista