Sivut

taustakuva

maanantai 26. marraskuuta 2012

Joululahjavaihtoa?

 Joulumielinen ihminen kun olen, ajattelin ehdottaa täällä joululahjavaihtoa! Innostaisiko ketään?

Haluaisin tehdä JOULULAHJAVAIHTARIT neljän blogituttavani kanssa, minä lähetän sinulle lahjan, ja vastalahjaksi sinä lähetät minulle. Sinun ei tarvitse olla blogini lukija osallistuaksesi, mutta oma blogi pitää olla :)

Mitään rahallisesti arvokasta ei olisi tarkoitus lähettää, vaan jotain (mieluiten) itse tehtyä kirjeeseen sopivaa jouluista tai ei-niin-jouluista (jos joku arvo-haarukka on tarpeen, ehdottaisin max 5e). Ideoita voi tietysti käydä 'kyttäämässä' toistensa blogeista, minkälainen lahja voisi olla saajalle mieluinen.

Lahjat saa avata vasta jouluaattona, mutta lahjojen lähetys pitää hoitaa tietysti ajoissa ennen sitä (viimeistään 13.12.). Paketoithan lahjan ja laitat siihen kortin keneltä lahja on! Jos lähettäjälle sopii, olisi mukava julkaista joulupyhinä kuvat saaduista lahjoista blogeissa :)

Vaihtoehtona tästä voisi tehdä myös JOULULAHJARINGIN VIIDELLE, jossa jokainen osallistuja lähettäisi jokaiselle rinkiläiselle pienen lahjan.  Mie voin toimia ringin emäntänä.

OSALLISTUMISAIKA PÄÄTTYNYT!
Kommentteja mikä tapa innostaisi enemmän? 
Osallistumisestaan voi ilmoittaa jo tähän viestiin, mutta kysellään ensin muutama päivä mikä tapa olisi parempi :) Mie olen mukana jokatapauksessa.
Ilmoittautuminen mukaan viimeistään itsenäisyyspäivänä 6.12.
_______________________________________________________________________________
Tämmönen joulukalenteri on meillä tänä(kin) vuonna :) sisältää herkkuja ja muutamia yllärilahjoja. Lahjapussit on tehty sanomalehdistä ja mainoksista ym. jotka voi heittää paperinkeräykseen. Muutama luukku odottaa vielä täytettä.


 Kökköset kuvat, mutta menköön.. :D

4 kommenttia:

 1. Hei, lähden mielelläni mukaan lahjavaihtareihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva juttu Eija! :) Lähtisköhän vielä muitakin mukaan!

   Poista
 2. Minäkin lähden mielelläni. Nyt vihdoin saan hypättyä sun lukijaksi, ku se aina unohtunu. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Kati, nyt meitä on jo kolme :) vielä mahtuu pari mukaan!!

   Poista