Sivut

taustakuva

lauantai 20. lokakuuta 2012

Villaisia palleroita

Mie vihdoin innostuin kokeilemaan neulahuovutusta (vaikka se onkin jo niiin vanha juttu), tarpeet minulla on ollut jo vaikka kuinka kauan, ja äidin tekeleitä olen aina ihastellut, itseltä ei vaan koskaan ole oikein onnistunut tuo homma..

No nyt onnistui! :) Pitkään on ollut suunnitelmissa neulahuovuttaa palleroita erilaisia koruja varten, värikkäitä villoja minulla oli jo valmiina mutten raaskinut niitä tuhlata pallojen sisuksiin. Löysin onnekseni kirpparilta toissapäivänä pussin värjäämättömiä villoja hintaan 2e, nappasin mukaan ja rupesin kokeilemaan.

Melkoisen paljon menee aikaa yhden pallon tekemiseen, ehkä vartti? Joten työläitä ovat, mutta telkkarin ääressä naputtelu on mukavaa :) Se rahiseva ääni muistuttaa minuu marsujen heinänmussutuksesta, jota ei valitettavasti enää tässä taloudessa kuulu..
Ainiin, ja kokeiluhomma meinasi tyssätä siihen, ettei minulla ollut huovutusalustaa, kunnes keksin että keittiöpesusienihän on ihan passeli :D ei tarvinna ostaa semmostakaan erikseen tätä hommaa varten.

Ensin tein pertoolin värisiä läjän ja pienempiä oransseja


Sitten koitin tehdä raidallisia... vasemmanpuoleiseen olen kieputtanat päälle ohuen pätkän turkoosia, sisältä kokonaan ruskea. Oikeanpuoleinen on rullattu kahdesta väristä. auringon valossa otetut kuvat paljastaa kaikki huopumattomat karvat kivasti :DYLLÄRI PYLLÄRI! Kuka tarvitsee silmukkamerkkejä? Koska arvonnan voittaja ei ole määräaikaan mennessä ottanut yhteyttä, laitan nämä uudelleen jakoon. Ensimmäinen rekisteröitynyt lukijani joka hihkaisee tähän postaukseen tarvitsevansa näitä, saa ne omakseen :) (laita kommentin jälkeen sähköpostilla vasemmassa sivupalkissa olevaan osoitteeseen yhteystietosi).


10 kommenttia:

 1. Pihkura kun en tällä koneella saa kirjauduttua kun en osaa vaihtaa itseäni lukijaksi :( (kun tuo on toisena käyttäjänä kirjautumassa lukemaan)
  Muuten hihkaisisin :D (ja olisin jo aamulla liittynyt lukijaksi)

  Ps. ihania palloja!
  Mie niitä märkähuovutin, mutta tuollasii ihanii kiekuroita on kokeiltava neulalla! :)

  VastaaPoista
 2. hih, mielellään ottaisin nuo silmukkamerkitkin :DD

  VastaaPoista
 3. Ne taisi nuo silmukkamerkit sitten mennä kaikkien sääntöjen mukaan Outiriinalle nekin! :D osoite miulla onkin tallessa vielä.

  Heirillä parempaa onnea ensi kerralla :) Märkähuovuttamallahan näitä tekisi varmaan nopeammin, mutta miulla ei oikein oo nuo (pesukoneessa) huovutuksen tahtoneet onnistua kauheen hyvin. :D aina tulee semmosia epämuodostuneita kasoja sieltä vaan takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin sen kuului mennä. Outiriinalle siis :)
   Mie en ookkaat ajatelt, et niit vois pesukoneessaki :O Käsinee mie vaan pyörittelin :D

   Poista
  2. Niin ainakin äiti tekkee, että pyörittelee huovutuslangasta pieniä palloja ja pesukoneeseen pesupussissa pyörimään, hyvin ne on äitiltä onnistunu mutta miulla tulee vaan myttyjä :D

   Poista
 4. oi onpa ihanaa :))) silmukkamerkit tulevatkin olemaan paljon useammin käytössä kuin viinilasimerkit, mikä lienee oikein hyvä juttu ;) ja muuten, eka kommentista unohdin tohkeissani pallerot kokonaan - nuo on tosi suloisia <3

  VastaaPoista
 5. Upean värikkäät pallerot, tykkään <3 hienot muotivärit!

  VastaaPoista
 6. Onpas makeita huopapalleroita. Mun mielestä noi huopumattomat karvat tekevät palloista vieläkin kivemmat!

  Kiva, kun kävit osallistumassa mun blogissa ZiwiPeak-arvontaan. Onnea arvontaan ja Ukko-hoitokoirallesi lähetän paljon rapsuja! =)

  VastaaPoista