Sivut

taustakuva

perjantai 19. lokakuuta 2012

Aura matto

Tämmöinenkin virkkaus on valmistunut tässä syksyn mittaan, mutta olen unohtanut kuvata. Matonkuteesta virkattu. Ohje on helppo, mutta paksun kuteen virkkaaminen rasittaa meikäläisen ranteita ja käsiä aika lailla, on siis pitänyt tehdä tätä pätkissä aina silloin tällöin.  :)

Aura -matto Kauhavan kangasaitan ohjeellaVaihdoin tänään blogini pääkäyttäjän toiseen sähköpostiosoitteeseen , ja siirsin kaikki blogit vanhasta lukuluettelostani uudelle käyttäjälle, sama nimi säilyy ja sama ylläpitäjä! :) Muutos toivottavasti on ollut huomaamaton, mutta jos jotakin ihmetyttää että tämän päivän aikana on poistunut yksi lukija ja tullut 'uusi' tilalle, se olen sitten mie! mutta huh mikä homma..

4 kommenttia:

  1. Kerrassaan upea! Kovan urakan olet tehnyt :)

    VastaaPoista
  2. Nää virkatut matot on niin ihania, mutta itse en nyt uskalla aloittaakaan. On kädet jo pienistäkin töistä ihan pa.kana! Mutta ihaillen katson aina näitä luomuksia. Jos oikein yrittäisin pikkuhiljaa virkata,voisin,ehkä,joskus,jos....haaveissa olisi siis:)

    VastaaPoista
  3. Hauska, tällaiseen malliin en olekaan aiemmin törmännyt. Eila rohkeasti vaan, osaat ja pystyt kyllä. Itse en ole mikään virkkailija tai neuloja, mutta tuo on helppoa ja siihen jää koukkuun! :)

    VastaaPoista