Sivut

taustakuva

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Hajuvesipulloja

Mitä tehdä parittomille, hassunmuotoisille helmille, jotka eivät löydä kuitenkaan paikkaansa koruista ja vievät vain laatikoissa turhaa tilaa? Niistä arkarrellaan tietty upeita hajuvesipulloja nukkekotiin ja barbeille!
Yhtenä päivänä keksin ruveta askartelemaan, ja lopputuloksena hajuvesipulloja syntyikin hirveä kasa.

Materiaalina siis erilaisia lasi- ja muovihelmiä. Nuo kultaiset korkit on purettu jostain turkintuliais rannekorusta, muitakin kierrätettyjä osia löytyy seasta. Kiinnitykseen käytin kuumaliimaa, jolla oli kätevä tehdä vinoihin helmiin myös pohjaan tukijalusta (=tippa liimaa ja litistys). Kuumaliima säikeitä pitikin sitten siivoilla loppuilta keittiön pöydältä :D

Unohdin tietysti kuvatessani laittaa vertailukohdaksi tulitikun, mutta putelit ovat n. 1,5-2cm korkeudeltaan.

Osan pidän itselläni, mutta koska ihan kaikkia en tosiaankaan itse tarvitse, lähtee suurin osa uusiin koteihin barbie harrastajille. 4 pulloa lähti jo PIF haasteen mukana Marille :)

 Tässä koko läjä

Näistä tuli aika hienoja :) sininen 'korkki' ja hopeiset kukat on purettu pitkästä magneettikorusta, joka oli minulle väärän kokoinen.

Nämä valkkasin omaan vitriiniin koristeeksi. 

4 kommenttia:

 1. No johan on hieno idea.Niistä on tullut tosi kauniita. Harmi,etten harrasta nukkekoteja/barbeja:)

  VastaaPoista
 2. Näistähän tuli tosi upeita! Nukkekotiharrastajalla täytyy olla ihan erilainen silmä helmille! Tällainen tarkastelutapa antaa uutta koruilijallekin. ;)

  Ootas vaan - jonakin päivänä mä vielä alan harrastamaan tätä nukkekotitouhua. Muistelen elämääni pienenä tyttönä ja isä tekikin minulle itse nukkekodin. Siinä oli vain kaksi huonetta (no hei se oli 60-luvun loppu ja asunnot oli tosi pieniä muutoinkin) ulkopuolelle tuli tiilipintaista tapettia, niin että se näytti tiilitalolta! Sitten minä sain valita tilkkuja, joista näprättiin verhoja ja isä veisteli puusta huonekaluja - että sellainen isä minulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla isällekin mieluinen harrastus vaikkei sitä varmaan myöntänytkään ;)

   Poista
 3. 'onneksi' en ole itse hurahtanut nukkekoteihin, mutta minijuttujen näpertelyyn kyllä olen! Blogien maailmasta olenkin etsinyt harrastajia joiden nukkekoteja voin ihastella. :) Ja monet tavaroista sopivat myös Barbie keräilyyn.

  VastaaPoista