Sivut

taustakuva

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Viemisiä pikkuiselle

Kaverini saivat kolmisen viikkoa sitten tyttövauvan ja kävimme toissapäivänä ihmettelemässä häntä ensimmäistä kertaa. Vauvelin äiskä on myös käsityöläinen, joten halusit tehdä tytölle jotain itse.

Virkkasin matonkuteesta pupun tällä amigurumi ohjeella, täytteenä on valkoisen sukkahousun lahje ja vanhasta tyynystä napatut vanut. pupusta tuli aika iso mötkylä, pituus n. 20cm, ja painoakin on jonkun verran, joten ihan vauva-ajan leikkeihin ei ehkä vielä sovi :D mutta luulisi ainakin kestävän rankempaakin rääkkäystä ja konepesua!!

täällä kuva samalla ohjeella tehdystä minikokoisesta amigurumipupusta

Tein vielä paksusta paperinarusta muutaman kukkasen ja taivuttelin metallilangasta pienen mobilen. jokainen kukka on klipsillä kiinni mobilessa, joten ne voi irrottaa ja laittaa roikkumaan vaikka yksitellen johonkin muualle, esim. lastenvaunuihin. Vastaanottaja sanoikin, että ruskea kukka menee vaunuihin kun mätsää väritkin ihan just :)
Satamassa on markkinat tänään ja eilen kävin jo bongaamassa kojun jossa myydään koruja ja korutarvikkeita. :) Yksi helminauha jäi tietysti mieleen ja se on pakko käydä tänään hakemassa talteen. Semmoisia erikoisen muotoisia meripihkan värisiä helmiä. Olivat kyllä vähän tyyriitä, mutta kerrankos sitä markkinamyyjiä voi vähän tukea, eipähän tarvi netistä tilata kun kerrankin pääsee itse hypistelemään ennen ostopäätöstä :)

1 kommentti: