Sivut

taustakuva

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Paperinarukukkasia

Äitini innostui joskus muutama vuosi sitten paperinarukukkien teosta pitsikukkakehikolla ja sai minutkin kokeilemaan. Tein läjän erivärisiä kukkia joku superhyvä sisustusidea mielessä, joka sitten unohtui ja kukatkin jäivät muovipussiin kaapin perälle.

Olen nähnyt monessakin paikassa myynnissä kukkakehikolla tehtyjä paperinarukorviksia, ja ajattelin kokeilla niiden tekemistä itse.  Minikukat kiehtoivat minua enemmän, pidänhän kaikesta pienestä ja kauniista. Ja mielellään käsitöiden kohdalla myöskin nopeasti valmistuvasta ;)

Ostin siis oman kehikon, ja tämmöisiä on syntynyt alkukesästä 2011:

 Näistä kaikki paisti alaoikean vihreät olen tehnyt muille, tapanani on aina antaa ystäville ja siskolle lahjoiksi testikäyttöön uusia korujani :) 

Nämä korvikset ja rintakoru menivät siskolle. Kolminkertainen ohut paperilanka, alin kerros mustalla, kaksi päällimmäistä kerrosta violetilla.

vähän eritavalla kieputettu lanka, ja eri sidontatyyli. Olen kokeillut monenlaista sidontatekniikkaa, mutta mielestäni aina tulee vähän tönkön näköistä jälkeä.. vinkkejä otetaan vastaan! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti